Overslaan en naar de inhoud gaan

Aalst-Burst - Seininrichtingswerken

We  vernieuwen de installatie naar een moderne digitaal gestuurde seininrichting tussen de stations van Aalst-Kerrebroek en Burst.

Locatie

Tussen de stations van Aalst-Kerrebroek en Burst.

Planning

Begin: Maandag 15 februari 2021
Eind: Eind 2023

We vernieuwen de installatie naar een moderne digitaal gestuurde seininrichting tussen het station van Aalst-Kerrebroek en Burst. 

Deze werken omvatten o.a. graafwerken, sleuven leggen, kabels trekken en nieuwe cabines plaatsen.

Wanneer werken we?

  • Er zal voornamelijk overdag gewerkt worden en doorlopend tijdens volgende weekends:
    • 28-29 mei
    • 4-5, 11-12 en 18-19 juni

Wat is de impact van deze werken?

  • Omwille van het gebruik van machines kunnen deze werken voor enige geluidshinder zorgen. De meeste hinder zou gedaan moeten zijn tegen de zomer van 2022.
  • Om deze werken uit te voeren maken we gebruik van de twee parkings aan de kant van spoor 1 en het stations-gebouw in Burst. Daarom is er van 11 t.e.m. 20 juni een parkeerverbod geldig voor deze twee parkings. De parking aan de kant van spoor 3 blijft wel open.
  • Tijdens de weekends wanneer we doorlopend werken is het treinverkeer onderbroken, Meer info omtrent de aangepaste dienstregeling kan u terugvinden via de reisplanner op www.nmbs.be of de NMBS-app.

We danken je voor je begrip en geduld. Onze teams stellen alles in het werk om de hinder tot een minimum te beperken.

Het is jammer genoeg altijd mogelijk dat we de werkplanning moeten herzien, bijvoorbeeld als gevolg van slecht weer. Daarom is de timing die we meegeven steeds indicatief en is het altijd mogelijk dat die nog wijzigt.