Overslaan en naar de inhoud gaan
overweg.

Aarsele - Hogenhovestraat

We vernieuwen de overweg van de Hogenhovestraat in Aarsele. De onderdelen van de spooroverweg worden vervangen door nieuwe zware prefabbetonelementen. Deze werken zijn nodig om de veiligheid en continuïteit van het treinverkeer te blijven garanderen.

Locatie

De Hogenhovestraat in Aarsele

Planning

Begin: Maandag 24 oktober 2022
Eind: Woensdag 9 november 2022

Wanneer werken we?

  • De werken vinden doorlopend (zowel overdag als ‘s nachts) plaats van maandagochtend 24 oktober tot woensdagavond 9 november

Wat is de impact van deze werken?

  • Omwille van het gebruik van machines kunnen deze werken geluidshinder met zich meebrengen.
  • De overweg is afgesloten tijdens de werken voor alle wegverkeer (inclusief voetgangers en fietsers) van woensdagochtend 26 oktober tot woensdagavond 9 november. In samenspraak met de gemeente wordt er een omleiding voorzien.
  • Tijdens de weekends van 29-30 oktober en 5-6 november is het treinverkeer onderbroken tussen Deinze en Lichtervelde. Meer info omtrent de aangepaste dienstregeling kan u terugvinden via de reisplanner op www.nmbs.be of de NMBS-app.

We danken je voor je begrip en geduld. Onze teams stellen alles in het werk om de hinder tot een minimum te beperken.

Het is jammer genoeg altijd mogelijk dat we de werkplanning moeten herzien, bijvoorbeeld als gevolg van slecht weer. Daarom is de timing die we meegeven steeds indicatief en is het altijd mogelijk dat die nog wijzigt.

We zoeken nieuwe talenten!

Elke dag werken we samen aan een veilig, kwalitatief en modern spoornet. Dat is onze bijdrage aan een duurzame mobiliteit voor de samenleving.

Kom werken bij een menselijk en stabiel bedrijf met tal van opleidings- en doorgroeimogelijkheden: jij bent ondernemer van je eigen carrière. Meer weten > werken bij ons

 

foto collega's Infrabel.