Overslaan en naar de inhoud gaan

Bestel nu de nieuwe schoolkalender!

Het nieuwe schooljaar komt eraan. Tijd voor onze nieuwe Grote Schoolkalender! Gratis en voor niks, voor op school of thuis.

Schoolkalender?

Het is een grappige kalender, uiteraard met de belangrijkste feestdagen en schoolvakanties, maar er is meer. De Grote Schoolkalender speelt een belangrijke rol in het sensibiliseren van kinderen over de mogelijke gevaren op en langs de sporen.

Naar jaarlijkse gewoonte verschijnt de kalender ook in de kranten:

  • op 31 augustus vind je hem in Het Laatste Nieuws
  • op 31 augustus in La Libre en La DH Les Sports+.

Download hier onze nieuwe Grote Schoolkalender. We hebben ook een handleiding uitgebracht hoe leerlingen de schoolkalender kunnen gebruiken. Download hier de handleiding

Wil je graag een of meer exemplaren? Dat kan! Een schoolkalender bestellen kan helemaal gratis via onze webshop.

Spelboekjes

De spelboekjes steken in een volledig nieuw kleedje. We trakteren je niet op één maar wel drie spelboekjes. Volledig op kindermaat, één spelboekje per graad! De nieuwe spelboekjes tellen nog steeds 20 pagina’s. De oefeningen en het niveau zijn volledig afgestemd op de verschillende leeftijden. Die aanpassingen deden we trouwens op vraag van leerkrachten.

Per spelboekje maakten we ook een gids voor de leerkrachten. Dat maakt het hen gemakkelijker om aan de slag te gaan met ons materiaal in de klas.

Hoe bestel je ze? Via onze webshop.

Heb je vragen? Stuur een mailtje naar schoolkalender@infrabel.be.