Overslaan en naar de inhoud gaan
Schapen langs de sporen.

Gent - Moutstraat

We werken aan de bekabeling en voeren verfraaiingswerken uit langs het dienstpad op de spoorlijn 50A ter hoogte van de Moutstraat in Gent. Deze werken worden uitgevoerd in het kader van een onderhouds- en millieuvriendelijker alternatief van onkruidbestrijding.

Locatie

De Moutstraat in Gent

Planning

Begin: Maandag 2 mei 2023
Eind: Vrijdag 14 juli 2023

Wanneer werken we?

  • De werken vinden plaats tijdens de weeknachten (23u30-4u30) plaats van maandagavond  2 mei tot vrijdagochtend 14 juli
  • En doorlopend (24u/24) tijdens de weekends:
    • van vrijdagavond 2 tot maandagochtend 5 juni
    • van vrijdagavond 9 tot maandagochtend 12 juni

Wat is de impact van deze werken?

  • Omwille van de aard van de werken en het gebruik van machines en kunnen deze werken geluidshinder met zich meebrengen.
  • Werfverkeer mogelijk in de buurt van de werken.
  • Tijdens de weekends wanneer we doorlopend werken, is ook het treinverkeer onderbroken. Meer info omtrent de aangepaste dienstregeling kan je terugvinden via de reisplanner op www.nmbs.be of de NMBS-app.

 

We danken je voor je begrip en geduld. Onze teams stellen alles in het werk om de hinder tot een minimum te beperken.

Het is jammer genoeg altijd mogelijk dat we de werkplanning moeten herzien, bijvoorbeeld als gevolg van slecht weer. Daarom is de timing die we meegeven steeds indicatief en is het altijd mogelijk dat die nog wijzigt.

We zoeken nieuwe talenten!

Elke dag werken we samen aan een veilig, kwalitatief en modern spoornet. Dat is onze bijdrage aan een duurzame mobiliteit voor de samenleving.

Kom werken bij een menselijk en stabiel bedrijf met tal van opleidings- en doorgroeimogelijkheden: jij bent ondernemer van je eigen carrière. Meer weten > werken bij ons

Infrabel collega's.