Overslaan en naar de inhoud gaan
Banner-ICT-Traineeship.

ICT Traineeship

Verlaat je binnenkort de schoolbanken? Of heb je net je diploma behaald? Klinken de woorden Innovation, Digital en Development je bekend in de oren…?

Misschien ben jij wel de geknipte kandidaat voor een ICT Traineeship bij Infrabel!

Wat is een ICT Traineeship?

Tijdens dit programma op maat van 9 tot 12 maanden krijg je de kans om je binnen een van onze 3 ICT-specialisatiedomeinen professioneel te ontplooien.

Tijdens deze traineeship kan je je competenties ontwikkelen en word je een essentiële schakel binnen onze onderneming. Bovendien volg je "on-the-job" opleidingen en stuur je concrete projecten aan.

Je krijgt bij aanvang een contract van onbepaalde duur en zet zo je eerste stappen van een boeiende loopbaan bij ons.

Operations

Binnen het domein "Operations" verzekeren we de continuïteit van de diensten die de directie ICT levert en staan we garant voor de stabiliteit van de productieomgevingen. We beheren, coördineren en voeren al dan niet geplande interventies uit op de IT- en Telecom-infrastructuur van Infrabel.

Voor dit domein zoeken we de volgende profielen:

Stel je kandidaat!

ICT Traineeship Operations.

Telecom

Het domein Telecom omvat de specialiteiten die instaan voor de werking van de gegevenstransmissienetwerken, het GSM-R-netwerk, de operationele telefonie, de verkeersinformatie-systemen, en de systemen voor de beveiliging van goederen en personen en van de tunnels. Voor de uitrol en het 24u/24-onderhoud werk je samen met de afdeling Infrastructure & Operations.

Voor dit domein zoeken we de volgende profielen:

Stel je kandidaat!

ICT Traineeship Telecom.

Development

Dit domein staat in voor de ontwikkeling, het onderhoud en de operationele werking van de (meer dan 100) “in house” ontwikkelde applicaties, zowel front-end en back-end apps als applicaties die rechtstreeks gekoppeld zijn aan de core business van Infrabel. Het SAP-gedeelte in dit domein is in volle ontwikkeling en wordt in de toekomst alsmaar belangrijker.

Voor dit domein zoeken we de volgende profielen:

Stel je kandidaat!

ICT Traineeship Development.

Ontdek onze trainees van dit jaar