Overslaan en naar de inhoud gaan
Banner-ICT-Traineeship-Inscription.

Stel je kandidaat voor een ICT Traineeship

Wil je werken met een vast contract en tegelijkertijd de kans krijgen om onze verschillende ICT-beroepen te ontdekken? Dan is ons ICT Traineeship iets voor jou. Schrijf je in en misschien word jij wel onze nieuwe collega!

Interesse? Aarzel niet en schrijf je in!

  1. Stel je kandidaat voor een ICT Traineeship in een van onze specialisatiedomeinen:
  2. Is er een match? Dan nodigen we jou uit voor een selectiegesprek. We laten je dan ook meteen kennis maken met je toekomstige collega's.
  3. Zien we potentieel in jou? Dan kan je onze teams vervoegen en samen met andere trainees kennismaken met ons bedrijf via een Infrabel ontdekkingsparcours. Het doel is om je alle facetten van ons bedrijf en onze ICT-specialiteiten te laten zien.
  4. Tegelijkertijd volg je een traineeship die aansluit bij het competentiedomein van jouw keuze. Je gaat dan aan de slag binnen het gekozen specialisatiedomein en je volgt "on-the-job" opleidingen. Je werkt mee aan projecten die van essentieel belang zijn voor ons bedrijf waardoor je je verder kan ontwikkelen!
  5. Wil je na je Traineeship liever aan de slag in een ander domein? Dan kan je in functie van de interne mogelijkheden, binnen een ander domein aan de slag te gaan.