Overslaan en naar de inhoud gaan
Job Day Antwerpen.

Job Day Antwerpen

Infrabel - LCI Antwerpen-Berchem Generaal Van Merlenstraat 1
2000 Antwerpen-Berchem

Een unieke kans om elkaar beter te leren kennen.

Kom op de Job Day kennis maken met onze beroepen tijdens onze demonstraties en ontmoet je toekomstige collega’s in een informele en losse sfeer.

Demo op Job Day.

Technische profielen met verschillende specialiteiten.

Zit techniek je in de genen? Vind jij herstellen, bouwen, controleren en ontmantelen fascinerend? En klinkt nieuwe technologie jou als muziek in de oren? Dan is een job als technicus bij ons iets voor jou! Ontdek onze verschillende specialiteiten.

Technici jobs.

Word dezelfde dag nog aangeworven.

Een job gevonden die je op het lijf is geschreven? Dan kan je onmiddellijk een sollicitatiegesprek hebben bij onze jury. Een positief gesprek? Teken nog dezelfde dag je contract!

Sollicitatiegesprek.

Het vervoer van de toekomst.

Openbaar vervoer is een duurzame vorm van mobiliteit, die een positieve invloed heeft op het milieu en de maatschappij. Dus hoe meer mensen kiezen voor de trein, hoe beter. 

En aan de basis van die keuze ligt een state-of-the-art spoornet. Daarom willen we onze Belgische spoorlijnen nog beter, moderner, groter, veiliger en duurzamer maken dan ze al zijn. De digitalisering brengt 1001 mogelijkheden met zich mee. Om die allemaal ten volle te benutten, hebben we jouw knappe kop nodig.

Duurzame vorm van mobiliteit.