Overslaan en naar de inhoud gaan

Schaarbeek - onderhoudswerken

Wij onderhouden de sporen en andere onderdelen van onze infrastructuur. Deze werken zijn nodig om het comfort van de omwonenden te verhogen en de veiligheid en continuïteit van het treinverkeer te blijven garanderen.

Locatie

Tussen Schaarbeek en Brussel-Noord

Planning

Begin: 8 december 2022
Eind: 10 januari 2023

Wanneer werken we?

  • Van 8 t.e.m. 11 december en van 13 t.e.m. 18 december: tussen het station van Schaarbeek en het Zoniënwoud (grens Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Vlaanderen) voor het onderhoud en slijpen van de sporen
  • Van 2 t.e.m. 10 januari: tussen Brussel-Noord en Brussel-Luxemburg voor het onderhoud van de bovenleiding (de kabels die de treinen van elektriciteit voorzien)
  • Occasioneel nachtwerk (23u - 6u) voor en na de hierboven vermelde periode is mogelijk indien de situatie dit vereist.

Wat is de impact van deze werken?

  • Omwille van het gebruik van werktreinen en machines kunnen deze werken geluid– en trillingshinder met zich meebrengen.
  • Werfverkeer in de buurt van de werf.
  • Eventuele hinder ’s nachts van de werfverlichting.
  • Dit is een mobiele werf, de werken schuiven op naargelang de vooruitgang van het werk.

We danken je voor je begrip en geduld. Onze teams stellen alles in het werk om de hinder tot een minimum te beperken.

Het is jammer genoeg altijd mogelijk dat we de werkplanning moeten herzien, bijvoorbeeld als gevolg van slecht weer. Daarom is de timing die we meegeven steeds indicatief en is het altijd mogelijk dat die nog wijzigt.

We zoeken nieuwe talenten!

Elke dag werken we samen aan een veilig, kwalitatief en modern spoornet. Dat is onze bijdrage aan een duurzame mobiliteit voor de samenleving.
Kom werken bij een menselijk en stabiel bedrijf met tal van opleidings- en doorgroeimogelijkheden: jij bent ondernemer van je eigen carrière. Meer weten > werken bij ons