Overslaan en naar de inhoud gaan
Selectiedag Denderleeuw.

Selectiedag Denderleeuw

Infrabel - LCI Denderleeuw Kouterbaan 161
9470 Denderleeuw

Word dezelfde dag nog aangeworven.

Solliciteer tijdens de selectiedag voor één van onze jobs en verneem meteen of je bij ons kan beginnen. Misschien ga je dus nog dezelfde dag naar huis met een contract op zak!

Past deze datum écht niet voor jou? Solliciteer dan zeker via de normale weg voor een van onze technische jobs! Onze recruiters zullen je dan opbellen met een voorstel voor een andere datum.

Sollicitatiegesprek.

Vind een job in jouw regio.

Geen uren in de file 's ochtends, geen tijdverlies op weg naar huis. Kom naar onze selectiedag en vind jouw droomjob in Denderleeuw, Dendermonde of Aalst.

Meer info over onze jobs

Vind een job in jouw regio.

Technische profielen met verschillende specialiteiten.

Zit techniek je in de genen? Vind jij herstellen, bouwen, controleren en ontmantelen fascinerend? En klinkt nieuwe technologie jou als muziek in de oren? Dan is een job als technicus bij ons iets voor jou! Ontdek onze verschillende specialiteiten.

Technicus jobs.

Werken bij de spoorwegen? Infrabel heeft 1.400 vacatures.

Infrabel wil 100% klaarstaan voor de uitdagingen van de digitale wereld van morgen. Met 3.602 km spoorlijn heeft België een van de drukst bereden netten van Europa. En het wordt alleen nog maar groter. Om al die reizigers op een veilige en duurzame manier te blijven vervoeren, zoekt Infrabel 1.400 nieuwe medewerkers.

1400 vacatures bij Infrabel.

1 grote familie, die zorgt voor elkaar.

Die betrokkenheid voelen we bij al onze medewerkers. Niet alleen voor de job, ook voor elkaar. Bij Infrabel kom je terecht in een hecht team. Vol enthousiaste mensen die zorgen voor elkaar. Die familiesfeer maakt het nog leuker werken bij de spoorwegen.

Ook wij als werkgever zorgen voor jou. Voordat je aan de slag gaat, krijg je een uitgebreide on-the-job training. Gevolgd door een algemene training in een van onze Brusselse opleidingscentra. We steunen je tijdens je volledige carrière, ook als je je wilt opwerken of wilt verhuizen naar een andere dienst.

één grote familie.

Het vervoer van de toekomst.

Openbaar vervoer is een duurzame vorm van mobiliteit, die een positieve invloed heeft op het milieu en de maatschappij. Dus hoe meer mensen kiezen voor de trein, hoe beter. 

En aan de basis van die keuze ligt een state-of-the-art spoornet. Daarom willen we onze Belgische spoorlijnen nog beter, moderner, groter, veiliger en duurzamer maken dan ze al zijn. De digitalisering brengt 1001 mogelijkheden met zich mee. Om die allemaal ten volle te benutten, hebben we jouw knappe kop nodig.

Duurzame vorm van mobiliteit.