Overslaan en naar de inhoud gaan

Een job aan de sporen, dicht bij jou

We zijn op zoek naar handige Harry’s en Harriëttes met een passie voor techniek. Onze (Bachelor) Techniekers Spoorwerken, Gespecialiseerd Operators Track en  Werftoezichter sporen ontvangen je graag met open armen om mee te helpen aan de mobiliteit van morgen. Ben jij op zoek naar een job in eigen streek? We bieden er aan in Aarschot, Antwerpen, Denderleeuw, Dendermonde, Gent-Zeehaven, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Lichtervelde, Mechelen en Sint-Niklaas.

                                 Gespecialiseerd Operator Track - Bachelor Technieker Spoorwerken 

                                             Technieker Spoorwerken - Werftoezichter sporen

Gespecialiseerd Operator Track

Je zal instaan voor de controle, het onderhoud en de herstelling van sporen, dwarsliggers, wissels, overwegen en de spooromgeving. Je maakt hierbij gebruik van bijvoorbeeld boor-, frees-, zaag- en bevestigingsmachines. Zie je het zitten om opgeleid te worden in de spoorwegtechnologie? Vind je daarnaast je veiligheid belangrijk en handel je daar ook naar? Dan is deze job misschien helemaal iets voor jou.

Interesse? Solliciteer hier!

(Bachelor) Technieker Spoorwerken

Je hebt interesse in techniek of bouw en hebt voldoende wiskundig inzicht om o.a. materiaalbehoeftes te berekenen. Je wilt een gevarieerde job waarin je toezicht houdt op de uitvoering van werken, deelneemt aan werfvergaderingen en continu waakt over de veiligheid. Afwisselend dag-, nacht,- en weekendwerk schrikken je niet af.

Heb je een technisch bachelordiploma? Solliciteer dan hier! In het bezit van een technisch middelbaar diploma? Solliciteer hier!

Werftoezichter sporen

Je hebt interesse in techniek en bouw?  Je kijkt ernaar uit om mee te werken aan grote sleutelprojecten om de spoorweginfrastructuur te vernieuwen? Met je wiskundig inzicht en basiskennis van elektriciteit en mechanica zorg je voor de voorbereiding, de planning en de realisatie van de spoorvernieuwingswerken. Afwisselend dag, - nacht, - en weekendwerk schrikken je niet af. Overtuigd om bij ons te werken als Werftoezichter Sporen? 

Werftoezichter sporen.