Overslaan en naar de inhoud gaan
Welkom.

Journalist bij Team Media

Werkplek: South City, Marcel Broodthaersplein 2, 1060 Brussel

Beschrijving

Wij zijn Team Media, ongetwijfeld het leukste team van Infrabel ;). En wij zoeken jou! Want we zetten graag onze deuren open voor jou om bij ons de job van je leven te leren. Dat allemaal in het gezelschap van een hoop jeugdige collega’s en in een dynamische sfeer.

Wat hebben we je te bieden? Heel wat!

  • Sociale media: Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Sociale media kennen geen geheimen voor ons en we zetten ze ook handig om ons doelpubliek te informeren. Korte copies, leuke beelden … We proberen het maximum te halen uit onze digitale kanalen.
  • Customer Care: We informeren buurtbewoners van onze werven zodat ze weten waar ze zich aan mogen verwachten. En daarnaast behandelen we vragen en klachten van buurtbewoners. Is er iets mis aan onze infrastructuur? Of zorgen onze werken voor te veel hinder? Dan nemen we contact op met de betrokken dienst om te bekijken wat we kunnen betekenen.
  • Video: Een onmisbaar deel in onze strategie. We maken regelmatig verslagjes van onze evenementen of nemen een kijkje achter de schermen van onze belangrijkste werven. Video is dus het centrum van onze communicatie.
  • Journalistiek: Dagelijks voorzien we teksten en copies voor onze verschillende kanalen. Je neemt deel aan de redactie van die content zowel voor intern (intranet, magazine voor de werknemers) als extern (website, sociale media).
  • Strategie: Op onze agenda momenteel: mediabuying en influencer marketing. We betrekken je graag bij bijzonder interessante projecten die ons als een innoverend bedrijf op de kaart moeten zetten.
  • Website: Onze nieuwe website ging halfweg 2019 online. Het is onze centrale informatieplek. Hij moet alle doelgroepen op de juiste manier van informatie voorzien. Hem up-to-date houden kost dus best wel wat werk en maakt dus ook deel uit van jouw taken.

Heb je zin om ons team te komen versterken voor een tijdje? Twijfel dan niet en laat het ons weten! Wij ontvangen je met plezier.

Opleidingsniveau
Bachelor of gelijkwaardig
Regio
Brussel
Categorie
HR, Communication, Finance & Legal
Stel je kandidaat
Vul onderstaand formulier in
Adres
Adres school
Slechts één bestand.
8 MB limiet.
Toegestane types: doc docx pdf.
Slechts één bestand.
8 MB limiet.
Toegestane types: docx doc pdf.
Wat doen we met jouw persoonsgegevens? Ontdek het hier.