Overslaan en naar de inhoud gaan

Statiestraat - Veurne

Wij voeren vernieuwingswerken uit aan de spoorinfrastructuur ter hoogte van de Statiestraat, Nieuwpoortkeiweg, Berkenlaan en Rodestraat te Veurne.

Locatie

De Statiestraat, Nieuwpoortkeiweg, Berkenlaan en Rodestraat te Veurne.

Planning

Start: Donderdagavond 9 januari 2020
End: Zaterdag 28 maart 2020

Wij voeren vernieuwingswerken uit aan de spoorinfrastructuur ter hoogte van de Statiestraat, Nieuwpoortkeiweg, Berkenlaan en Rodestraat te Veurne.

Welke werken voeren we uit?

Meer specifiek vernieuwen we de overweg van de Statiestraat, de rails in het perron en de wissel t.h.v. de Aldi. Er zullen ook aanpassingen aangebracht worden aan de bovenleiding.

Wanneer werken we?

De werken vinden ‘s nachts plaats van:

  • 9 op 10 januari 2020
  • 13 januari tot 2 februari 2020
  • 24 februari tot 28 maart 2020

Doorlopend tijdens de weekends van 25-26 januari en 7-8 maart 2020.

Welke impact hebben deze werken?

De overweg van de Statiestraat zal afgesloten zijn voor alle verkeer (ook voor fietsers en voetgangers) van 24 januari 21u tot en met 28 januari 6u en van 2 maart 21u tot en met 21 maart 6u.

In samenspraak met de gemeente wordt een omleiding voorzien.

Tijdens de weekends van 25-26 januari en 7-8 maart zal er geen treinverkeer zijn tussen de Panne en Diksmuide. Meer info omtrent de aangepaste dienstregeling kan u terugvinden op www.belgiantrain.be.

Om veiligheidsredenen vinden deze werken ook ‘s nachts plaats. Deze kunnen geluidshinder met zich meebrengen. Wij doen er alles aan om deze hinder tot een minimum te herleiden.