Overslaan en naar de inhoud gaan

Supply Chain, Logistiek & Aankopen

Infrabel rekruteert. We hebben vacatures voor logistiek medewerker, aankoper en supply chain. Ben jij zo’n onmisbare schakel? Solliciteer vandaag nog en plan mee aan het spoornet van de toekomst!

Word één van onze onmisbare schakels

Om het spoornet zo goed mogelijk te onderhouden, te vernieuwen en uit te breiden, moet er een optimale stroom aan goederen, materialen en diensten zijn binnen Infrabel. Daar komen onze supply chain experts en logistieke talenten in beeld: zij leiden deze stroom in goede banen. Onze aankopers halen dan weer de juiste materialen en diensten in huis.

Vacatures voor aankoper

Als aankoper werk je voor interne klanten, bij verschillende afdelingen van Infrabel. Je definieert de behoefte, inventariseert en prospecteert de markt van leveranciers en optimaliseert de aankoopprocessen. Jouw afdeling Procurement voorziet maximaal in de behoeften van de interne klant, met respect voor de leveranciers en de regelgeving.

Vacatures voor logistiek medewerker & Supply Chain

We zoeken ook medewerkers in logistiek en Supply Chain. Zij beheren en evalueren de volledige logistieke keten binnen Infrabel. De afdeling zet de werkingsprincipes uit en waakt over de toepassing binnen de verschillende diensten en zones. Een hele uitdaging binnen een onderneming van onze omvang!

Onze Supply Chain, Logistiek & Aankopen Jobs