Overslaan en naar de inhoud gaan
Winnaars Learning Award 2019.

Superfier om te zien dat onze projecten worden beloond

Het Traineeship Program @ICT heeft de Learning Award 2019 gewonnen! Gisteren vond de 30ste HRM Night plaats, waarbij de Epsilon Learning & Development Award aan het Traineeship Program @ICT werd uitgereikt.

De Learning Award beloont innovatieve opleidings- en ontwikkelingsprojecten. Het doel van het door ICT ontwikkelde programma is het aantrekken van jonge IT-professionals, met inbegrip van vrouwelijke profielen, door het aanbieden van een professioneel parcours “op maat”: ze krijgen een werkplek toegewezen, maar tegelijk ontdekken deze jongeren in de praktijk al onze technologieën en worden ze aangemoedigd om hun gedragsvaardigheden verder te ontplooien.

De digitale transformatie draaien we niet meer terug. We willen de komende jaren IT interessant en kenbaar maken bij de jongere generatie. De ambitie ligt voor de hand: samen willen we de digitale samenleving nog beter maken.

Een spannende confrontatie tussen verschillende projecten rond het thema “onboarding”. Bij de finalisten: ALD Automotive Belgium, Formaform, l’Agence OTAN d’Information et de Communication (NCI Agency) en wijzelf.

Winnaars Learning Award 2019.