Overslaan en naar de inhoud gaan
Dream Day @Infrabel.

Dream Day seizoen 4

Het doel van de “Dream Day” is om jongeren te helpen het ideale beroep te kiezen. Dit is het vierde jaar dat we deelnemen aan dit project waarbij verschillende van onze medewerkers zich vrijwillig opgeven om hun ervaringen te delen.

Verrijkende uitwisselingen

De leerlingen van het Sint-Ursula-Instituut van Vorst zijn onze medewerkers komen ontmoeten om ons bedrijf en onze beroepen te ontdekken. Deze volledige onderdompeling in ons bedrijf betekent een wederzijdse inspirerende en verrijkende ontdekking, zowel voor onze medewerkers als voor de jongeren!

Deze actie, georganiseerd door Step2you, heeft als doel de ondernemersmentaliteit van de leerlingen van de derde graad van het middelbaar onderwijs te stimuleren en hen te helpen ontdekken hoe belangrijk het is om een job te vinden die bij hen past!

We bieden de jongeren de mogelijkheid om werknemers te ontmoeten die actief zijn in verschillende domeinen (onderhoud aan de infrastructuur, ICT, milieu en communicatie). Stuk voor stuk inspirerende collega’s die via getuigenissen hun ervaring met hen hebben gedeeld. Ze leggen uit welke keuzes ze gemaakt hebben, wat de redenen ervoor en de gevolgen ervan waren, zowel positief als negatief, alsook wat de eventuele toekomstmogelijkheden zijn.

Dream Day @Infrabel.