Overslaan en naar de inhoud gaan
Een campagne “op maat” om nieuwe collega’s aan te werven!

Een campagne “op maat” om nieuwe collega’s aan te werven!

Met deze nieuwe aanwervingscampagne willen we niet alleen bouwen aan een dynamischer imago en onze bekendheid vergroten, maar meer dan ooit willen we ook gericht communiceren naar specifieke profielen, onder meer technici en ingenieurs.

Een job op maat voor jou

Ben jij een data expert? Is elektriciteit of mechanica helemaal jouw ding? Studeer je voor ingenieur? Dan hebben wij misschien wel dé job voor jou! Met onze campagne gaan we voor “de juiste job voor de juiste persoon”. De kans is dus groot dat je binnenkort persoonlijk wordt uitgenodigd om te komen solliciteren voor een functie bij Infrabel. De jobaanbiedingen zijn afgestemd op jouw interesses, diploma, ervaring, leeftijd en woonplaats. Kortom, een job helemaal op jouw maat!

Wil jij een van onze nieuwe collega’s worden?

Ga dan snel naar onze jobpagina en zoek daar een job op jouw maat! Vooral technici, ingenieurs en informatici hebben bij ons een streepje voor. Vorig jaar Ianceerden we met de campagne “We need you” de grootste aanwervingsactie uit onze geschiedenis: we zochten ongeveer 1400 nieuwe medewerkers, waarvan we er al ongeveer de helft hebben aangeworven. Bedoeling is om tegen eind 2020 de resterende 50% nog aan te werven. Aarzel dus niet en word een van onze nieuwe collega’s! Samen bouwen we aan de mobiliteit van morgen.

Blijf ons volgen, want heel binnenkort maken we de data van de volgende jobdays bekend.