Overslaan en naar de inhoud gaan
Factionnaire.

Een “dikke merci” van Treintrambus!

Vandaag lazen we in de media een deugddoend bericht: reizigersorganisatie TreinTramBus bedankt in een persbericht de vervoerbedrijven, Infrabel, NMBS, De Lijn en MIVB.

Hulde aan medewerkers die ervoor zorgen dat treinen rijden

“Ook in deze uiterst ongewone coronatijden moeten sommige mensen zich blijven verplaatsen, bv. om te gaan werken, om inkopen te doen of om naar de apotheker te gaan. Een aantal onder hen zijn daarvoor aangewezen op het openbaar vervoer (...).”Stefan Stynen, voorzitter van TreinTramBus, brengt in naam van de reizigers hulde aan “de duizenden medewerkers van NMBS, Infrabel, De Lijn, MIVB en andere vervoerbedrijven die het in deze moeilijke omstandigheden mogelijk maken dat er nog steeds treinen, trams en bussen rijden”.

Dank aan de “mensen die instaan zijn voor het onderhoud van de infrastructuur”

Namens alle gebruikers van het openbaar vervoer bedankte hij “chauffeurs, treinbegeleiders, dispatchers en seingevers uitdrukkelijk voor hun inspanningen”, maar ook “de mensen die instaan voor het onderhoud van materieel en infrastructuur en de leidinggevenden van de vervoerbedrijven”.

Samen met NMBS stellen we alles in het werk om tijdens deze ongeziene crisis een betrouwbare spoordienst te garaderen.

 We danken Treintrambus voor dit mooi gebaar en zijn blij en trots dat we deze dikke duim mogen overmaken aan al onze medewerkers.