Overslaan en naar de inhoud gaan

Infrabel reist mee met de Ketnet Zomertour 2022

Ook deze zomer blijven onze teams druk in de weer om ons te helpen de collega's van morgen te vinden. Dit jaar laat Infrabel de allerkleinsten kennismaken met zijn spoorberoepen tijdens de Ketnet Zomertour. Kom zeker eens langs met je kinderen en wie weet, winnen jullie wel een van onze vele prijzen!

De Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas gaat helaas niet door. 
Door een probleem bij één van de toeleveranciers van Ketnet is er vandaag jammer genoeg geen Ketnet Zomertour in Sint-Niklaas.

De zomer komt eraan en voor velen onder ons lonkt de vakantie. Maar ook tijdens de zomermaanden zet Infrabel zijn aanwervingscampagne voort om 900 nieuwe collega's te vinden. Om onze aanwervingsacties kracht bij te zetten en de allerkleinsten te laten dromen van onze spoorberoepen, reist Infrabel mee met de Ketnet Zomertour. Een ideale kans om samen met jullie idolen op de foto te gaan, mee te zingen en te dansen en te genieten van de fantastische shows. Tijdens verschillende weekends in juli en augustus zet de Ketnet Zomertour een aantal Vlaamse steden in de kijker (zie hieronder voor meer details). Bij de stand van Infrabel vind je onder meer verschillende gratis activiteiten die kinderen spelenderwijs kennis laten maken met onze spoorberoepen. Kom zeker eens langs!

Ben je er graag bij? De Ketnet Zomertour strijkt neer op de volgende data en locaties

  • Zaterdag 9 juli 2022 in Sint-Niklaas
  • Zondag 10 juli 2022 in Zeebrugge
  • Zaterdag 16 juli 2022 in Tienen
  • Zondag 17 juli 2022 in Wenduine
  • Zaterdag 30 juli 2022 in Deinze
  • Maandag 15 augustus 2022 in Roeselare

Word jij een van onze nieuwe collega’s?