Overslaan en naar de inhoud gaan
Ons laatste duurzaamheidsverslag staat online!

Ons laatste duurzaamheids-verslag staat online!

Het duurzaamheidsverslag 2017- 2018 biedt een zicht op een aantal van de projecten rond maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) die we in het kader van duurzame ontwikkeling en nog meer duurzame mobiliteit realiseren.

Waarom publiceren we een duurzaamheidsverslag?

In het kader van ons beleid maatschappelijk verantwoord ondernemen (Corporate Social Responsability - CSR) organiseren we tal van acties om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en vernieuwende en creatieve projecten op touw te zetten rond duurzame ontwikkeling en duurzame mobiliteit. MVO (of CSR) bevat heel wat verschillende thema’s. In het verslag komen ze overzichtelijk aan bod en worden ze met elkaar in verband gebracht.

Je komt er onder andere meer te weten over onze MVO-uitdagingen, actiedomeinen, een aantal sleutelprojecten (rond diversiteit, het milieu, verantwoorde aankopen, solidariteit ...) maar ook over de manier waarop we in dialoog gaan met onze stakeholders.

Sustainable Development Goals (SDG)

Met ons duurzaamheidsverslag willen we nog eens duidelijk maken dat we willen bijdragen aan de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling die door de VN zijn vastgelegd en ook wel de SDG (Sustainable Development Goals) worden genoemd.

Wil je meer weten over de 5 DGS die we ondersteunen en de projecten die we in 2017 en 2018 hebben gerealiseerd? Het volledige verslag lees je onderaan de webpagina over “duurzame ontwikkeling”.