Overslaan en naar de inhoud gaan
Demo met de Minister en de pers.

Onze artificiële intelligentie is breaking news ... over de hele wereld! 

De technologische oplossingen die onze ICT-teams hebben ontwikkeld in de strijd tegen het coronavirus zijn te zien op verschillende buitenlandse tv-zenders en media. We zaten in het nieuws in in Maleisië, India, Nigeria en de Verenigde Staten.

Maandag stelden we aan de pers en de minister van Mobiliteit François Bellot twee nieuwe innovatieve tools voor, gebaseerd op artificiële intelligentie en driehoeksmeting. Die oplossingen zijn bedoeld om onze collega’s te helpen bepaalde gezondheidsmaatregelen na te leven. Een screening gaat na of we ons mondmasker op de juiste manier dragen en of we social distancing respecteren.

Internationale erkenning!

Wij zijn een van de eerste bedrijven die dit soort apparatuur aan zijn personeel aanbiedt. We zijn maar wat trots dat de oplossingen die binnen ons bedrijf zijn ontwikkeld, ook in het buitenland worden getoond en wellicht andere bedrijven over de hele wereld kunnen inspireren.  

Bekijk enkele reportages:

Spijtig genoeg kunnen we niet alle reportages van buitenlandse televisiezenders delen. De beelden op sommige websites zijn niet toegankelijk vanuit België.

Gebeten door technologie en geïnteresseerd in een stage bij Infrabel? Surf dan naar https://infrabel.be/nl/ict-traineeship