Overslaan en naar de inhoud gaan

Your Rail //Academy

Your Rail //Academy is het Learning & Development Center van Infrabel, uniek in België. Your Rail //Academy is voorzien van een modern opleidingscentrum en van een praktijkruimte. Een enthousiast en klantgericht team zal je begeleiden in het ontwikkelen van je technische competenties gerelateerd aan de spoorwegsector.

Ons zaalaanbod

Ben je op zoek naar een unieke zaal voor je evenement of opleiding? Ben je op zoek naar een praktijkruimte om in een veilige omgeving een beroep uit te oefenen dat gerelateerd is aan de spoorwegen? Wij verwelkomen je op onze unieke campus in Brussel-West.

  • Voor wie? Spoorwegondernemingen, industrieën, scholen, gemeentes, …
  • Zijn er vragen ? Infrabel Academy

Ons opleidingsaanbod

Heb je nood aan een opleiding? Aarzel dan zeker niet om onze catalogus te raadplegen. Je gaat er zeker een opleiding vinden die je kennis en je technische vaardigheden gerelateerd aan de spoorwegen gaat versterken.

  • Voor wie ? Spoorwegondernemingen en industrieën

Ons aanbod aan opleidingen op maat

Ben je op zoek naar een flexibel en gepersonaliseerd antwoord op je opleidingsbehoeften in spoorwegtechnologie? Ons team van experten begeleidt, ontwerpt en realiseert een opleidingsprogramma en ontwikkelingstraject van hoge kwaliteit dat voldoet aan je behoeften.

  • Voor wie? Spoorwegondernemingen en industrieën