Overslaan en naar de inhoud gaan

Your Rail //Academy

Your Rail //Academy is het Learning & Development Center van Infrabel, met een uniek en modern opleidingscentrum en praktische ruimtes die speciaal zijn ontworpen voor spoorwegberoepen. Ons enthousiaste en klantgerichte team staat klaar om u en uw bedrijf te begeleiden bij het ontwikkelen van technische vaardigheden op het gebied van spoorwegen, en biedt tevens een scala aan verhuurmogelijkheden voor zalen.

Ons zaalaanbod

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw bedrijfsevenement en teamtrainingen, of naar een praktische ruimte om uw medewerkers veilig op te leiden in de spoorwegberoepen? Wij hebben een ultramodern trainingscentrum vlakbij het station Brussel-West. We bieden niet alleen een strategische en handige locatie, maar ook een inspirerende omgeving die perfect aansluit bij diverse behoeften.

Ons opleidingsaanbod

Heeft uw bedrijf behoefte aan opleidingen op het gebied van spoorwegen? Your Rail Academy biedt bedrijven de mogelijkheid om hun teams in te schrijven voor opleidingsprogramma's van de Infrabel Academy. Deze opleidingen helpen uw medewerkers om hun kennis en technische vaardigheden op het gebied van het spoorwegwezen uit te breiden of te versterken.

  • Voor wie ? Spoorwegondernemingen en industrieën

Ons aanbod aan opleidingen op maat

Your Rail //Academy biedt een uitgebreid assortiment aan online leermodules. Op basis van uw behoeften helpen we u bij het selecteren van de benodigde modules en stellen deze gedurende een bepaalde periode beschikbaar via ons online leerplatform. Om toegang te krijgen tot de catalogus en informatie over de tarieven te verkrijgen, neemt u contact op met Your Rail Academy via e-mail: yourrailacademy@infrabel.be