Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo Nussbaumer.

Langetermijnvisie en co-creatie voorop in onze raamovereenkomsten!

Weg met speeddating, geef ons maar een duurzame langetermijnrelatie met onze leveranciers!

De offerteaanvraag voor de vervanging van 3kV-schakelaars en bedieningskasten was voor ons een gelegenheid om onze raamovereenkomsten ter herbekijken. Weg met speeddating, geef ons maar een duurzame langetermijnrelatie met onze leveranciers!

Langetermijnvisie en co-creatie voorop in onze raamovereenkomsten!

​De overeenkomst voor 11 jaar die onze collega’s van Procurement recent afsloten met Nussbaumer, een bedrijf in Halle dat elektrisch materiaal produceert, is, meer dan voorgaande overeenkomsten gericht op een langetermijnrelatie. Door in te zetten op lange termijn, geven we onze leverancier de tijd om, in plaats van bestaande onderdelen aan te passen, nieuw materiaal te ontwikkelen dat volledig op maat gemaakt is van onze behoeften.

Interessant aan deze overeenkomst is dat we voor het verstrijken van de overeenkomst de intellectuele eigendom van de uitrusting verwerven. Dankzij deze langetermijnovereenkomst wordt deze overdracht van rechten voor de leverancier rendabel. Het werken met materiaal dat we in volle eigendom beheren zal ons toelaten om de volle controle te behouden over de toekomstige partners met wie we zullen samenwerken voor de instandhouding ervan.

Dit wil ook zeggen dat we met deze nieuwe leverancier de handen in elkaar slaan en via co-creatie de beste oplossingen voor het Belgische spoornet ontwikkelen. Met duurzaam en hoogwaardig materiaal kunnen we onze klanten een veilig en betrouwbaar spoornet garanderen. Dit allemaal in lijn met onze prioriteiten : het spoornet herdefiniëren, duurzaam ondernemen, onderbouwde economische keuzes maken en toegevoegde waarde realiseren voor al onze klanten.