Overslaan en naar de inhoud gaan

Op tournée met de Ketnet Zomertour om jonge weggebruikers te sensibiliseren

Deze hele zomer lang vind je ons terug in het festivaldorp van de Ketnet Zomertour. We zetten er onze gloednieuwe stand op waarmee we de jongste weggebruikers willen bewustmaken van de verkeersregels aan overwegen. Kom dan zeker langs op onze stand!

Met onze gloednieuwe stand in het festivaldorp rond het podium bereiken we vooral de allerjongsten.  We willen de kinderen (en hun ouders) op een luchtigere en positieve manier deze cruciale boodschap meegeven: “Stop aan een overweg zodra de rode lichten knipperen!”. Ook de sensibiliseringsacties die we onlangs hebben gelanceerd met Jeroom Slagboom en de serie "Thuis” van de VRT, zetten we de hele zomer verder.

Dit jaarlijkse gratis minifestival trekt telkens duizenden Ketnet-fans. Kinderen (tot 14 jaar) en hun ouders komen meezingen en dansen met de vele artiesten en bekende gezichten van Ketnet. Voor de editie 2019 zijn de volgende artiesten van de partij: Kaatje, Viktor en Kamiel, Biba en Loeba, de KetnetBand, Ketnet Musical Troep, Campus 12 en #LikeMe!

Wil je ook een kijkje komen nemen op onze stand tijdens de Zomertour? Dit kan op de volgende data en locaties:

  • Zaterdag 13 juli, van 13u30 tot 18u30, in Mol (Rondplein);
  • Zaterdag 20 juli, van 12u30 tot 18u30, in Sint-Niklaas (Grote Markt);
  • Zondag 21 juli, van 13u30 tot 18u30, in Wenduine (De Rotonde (Rochehelling));
  • Zaterdag 27 juli, van 13u30 tot 18u30, in Deinze (Centrumparking);
  • Zondag 25 augustus, van 13u30 tot 18u30, in Diest (Grote Markt);
  • Zaterdag 31 augustus, van 13u30 tot 18u30, in Kortrijk (Nelson Mandelaplein).

Zet alvast een van deze data met een grote stip in je agenda. Kom samen met je gezin de festivalsfeer opsnuiven, maar vergeet ook zeker niet een bezoekje te brengen aan onze stand waar we allerlei leuke animaties voorzien rond de spoorveiligheid. Tot binnenkort op de Zomertour!

Meer info op de website van Ketnet.